Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne naleśniki,uwielbiamy je:)Robię je nie za często np.na imieniny,żeby się nie przejadły i zawsze smakują wyśmienicie:)
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 19
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 22
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 19
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 21
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 21
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 19
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 22
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 19
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 21
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 21
Składniki
Usmażyć naleśniki.Farsz(na 10 naleśników):fileta pokroić,usmażyć na patelni(najlepiej na plancie,jak nie ma to na oleju).
Brokuły świeże chwilę obgotować,mrożone wrzucić na patelnię do fileta i smażyć ok.20 minut.Dodać sól,pieprz,curry i musztardę, brokuły trochę rozgnieść widelcem,ale nie na papkę,wymieszać.Zagotować całość na patelni i wyłączyć.Dodać śmietanę,wymieszać.
Nakładać nadzienie na naleśniki i zwinąć.