Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne naleśniki,uwielbiamy je:)Robię je nie za często np.na imieniny,żeby się nie przejadły i zawsze smakują wyśmienicie:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Usmażyć naleśniki.Farsz(na 10 naleśników):fileta pokroić,usmażyć na patelni(najlepiej na plancie,jak nie ma to na oleju).
Brokuły świeże chwilę obgotować,mrożone wrzucić na patelnię do fileta i smażyć ok.20 minut.Dodać sól,pieprz,curry i musztardę, brokuły trochę rozgnieść widelcem,ale nie na papkę,wymieszać.Zagotować całość na patelni i wyłączyć.Dodać śmietanę,wymieszać.
Nakładać nadzienie na naleśniki i zwinąć.