Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować dip, który stanie się hitem każdej imprezy. Ten pyszny sos przygotowany tylko z roślinnych składników jest idealny do chipsów, tortilli i kanapek. Możesz go jeść z czystym sumieniem gdyż nie ma on w sobie ani grama szkodliwych tłuszczy i cukrów, których pełno w gotowych sosach dostępnych w sklepach.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Składniki
Batata obieramy i gotujemy w nie osolonej wodzie do miękkości(około 30 minut).
Ugotowane warzywo blendujemy z suszonymi pomidorami, płatkami drożdżowymi i odrobiną oliwy. Gotowy dip podajemy z chipsami, warzywami pokrojonymi w słupki lub jako dodatek do tortilli lub kanapek. Smacznego!