Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować dip, który stanie się hitem każdej imprezy. Ten pyszny sos przygotowany tylko z roślinnych składników jest idealny do chipsów, tortilli i kanapek. Możesz go jeść z czystym sumieniem gdyż nie ma on w sobie ani grama szkodliwych tłuszczy i cukrów, których pełno w gotowych sosach dostępnych w sklepach.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1164
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 130
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 447
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1164
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 130
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 447
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 68
Składniki
Batata obieramy i gotujemy w nie osolonej wodzie do miękkości(około 30 minut).
Ugotowane warzywo blendujemy z suszonymi pomidorami, płatkami drożdżowymi i odrobiną oliwy. Gotowy dip podajemy z chipsami, warzywami pokrojonymi w słupki lub jako dodatek do tortilli lub kanapek. Smacznego!