Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i dekoracyjna przystawka na każdą okazję.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13053
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13053
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Składniki
1. Ogórki obieramy kroimy wzdłuż i dzielimy na 3 części, środek z pestkami usuwamy łyżeczką. 2. Cebulę obieramy kroimy drobno i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę i przyprawiamy pieprzem, solą.
4. Następnie dodajemy drobno pokrojoną szynkę, studzimy.
5. Farszem nadziewamy ogórki.
6. Posypujemy startym na tarce o dużych oczkach serem
7. Zapiekamy chwilę do rozpuszczenia sera. 8. Łódeczki gotowe. 9. Smacznego.