Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i dekoracyjna przystawka na każdą okazję.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 833
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 240
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31482
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 833
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 240
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31482
Składniki
1. Ogórki obieramy kroimy wzdłuż i dzielimy na 3 części, środek z pestkami usuwamy łyżeczką. 2. Cebulę obieramy kroimy drobno i podsmażamy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę i przyprawiamy pieprzem, solą.
4. Następnie dodajemy drobno pokrojoną szynkę, studzimy.
5. Farszem nadziewamy ogórki.
6. Posypujemy startym na tarce o dużych oczkach serem
7. Zapiekamy chwilę do rozpuszczenia sera. 8. Łódeczki gotowe. 9. Smacznego.