Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis przyda się później :))
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 105
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 178
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 40
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 105
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 178
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 40
Składniki
przygotować zalewę. Umyte ogórki układać w słoikach następnie do każdego słoika dać koper, 2 ziarenka ziela angielskiego, chrzan, ząbek czosnku, 5 ziarenek gorczycy i łyżeczka soli. Przygotowaną zalewą napełniać słoiki, zakręcać i pasteryzować od momentu zagotowania ok. 15 min.