Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis przyda się później :))
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30926
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30926
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
przygotować zalewę. Umyte ogórki układać w słoikach następnie do każdego słoika dać koper, 2 ziarenka ziela angielskiego, chrzan, ząbek czosnku, 5 ziarenek gorczycy i łyżeczka soli. Przygotowaną zalewą napełniać słoiki, zakręcać i pasteryzować od momentu zagotowania ok. 15 min.