Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gałązka selera nadaje im charakterystyczny smak i aromat. Wspaniałe na przystawkę, a także jako dodatek do dań obiadowych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1734
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1734
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
Ogórki obrać i pokroić na cienkie paski. Zasypać solą i odstawić na 15 minut.
Marchew i cebulę obrać i pokroić w krążki.Powkładać na dno słoików.Następnie powkładać ogórki i gałązkę selera.
Składniki na zalewę zagotować i zalać nią ogórki. Słoiki pasteryzować przez 5 minut, wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO!