Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gałązka selera nadaje im charakterystyczny smak i aromat. Wspaniałe na przystawkę, a także jako dodatek do dań obiadowych.
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2477
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 199
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 79
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6387
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 304
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2477
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 199
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 79
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6387
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 304
Składniki
Ogórki obrać i pokroić na cienkie paski. Zasypać solą i odstawić na 15 minut.
Marchew i cebulę obrać i pokroić w krążki.Powkładać na dno słoików.Następnie powkładać ogórki i gałązkę selera.
Składniki na zalewę zagotować i zalać nią ogórki. Słoiki pasteryzować przez 5 minut, wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO!