Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli smaku curry... Pyszne ogóreczki, które zawsze wychodzą.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 44
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 114
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2820
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4185
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 44
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 114
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2820
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4185
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy na ćwiartki, ósemki, w kostkę, plastry lub jak kto woli...
Cebule i marchew kroimy w plasterki.
Do słoiczków wkładamy plaster cebuli, kilka plasterków marchwi, liść selera, niepełną łyżeczkę gorczycy i ogórki.
Z podanych składników gotujemy zalewę, gorącą zalewamy ogórki i zakręcamy słoiczki. Pasteryzujemy ok 5 minut i gotowe :)
najlepiej smakują gdy postoją przynajmniej 2 tygodnie...