Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 57
Dziś do pracy.
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 17
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15362
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 270
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 57
Dziś do pracy.
Odsłon: 91
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 17
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15362
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 270
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Śledzie posolić, popieprzyć i posypać przyprawą do ryb. Rozgrzać olej do smażenia. Śledzie panierujemy i smażymy na oleju. Cebulę kroimy w piórka. W jakimś dużym pojemniku układamy kawałki ryby na nią cebulę i znowu ryba i cebula, na koniec zalewamy wystudzoną zalewą, przykrywamy i odstawiamy na kilka dni do lodówki. U mnie to już na drugi dzień zaczynamy jeść bo nie możemy się już doczekać :) Smacznego