Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1331
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Śledzie posolić, popieprzyć i posypać przyprawą do ryb. Rozgrzać olej do smażenia. Śledzie panierujemy i smażymy na oleju. Cebulę kroimy w piórka. W jakimś dużym pojemniku układamy kawałki ryby na nią cebulę i znowu ryba i cebula, na koniec zalewamy wystudzoną zalewą, przykrywamy i odstawiamy na kilka dni do lodówki. U mnie to już na drugi dzień zaczynamy jeść bo nie możemy się już doczekać :) Smacznego