Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Zalewę zagotować i wystudzić. Śledzie posolić, popieprzyć i posypać przyprawą do ryb. Rozgrzać olej do smażenia. Śledzie panierujemy i smażymy na oleju. Cebulę kroimy w piórka. W jakimś dużym pojemniku układamy kawałki ryby na nią cebulę i znowu ryba i cebula, na koniec zalewamy wystudzoną zalewą, przykrywamy i odstawiamy na kilka dni do lodówki. U mnie to już na drugi dzień zaczynamy jeść bo nie możemy się już doczekać :) Smacznego