Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki smażone na maśle ,bo takie są najlepsze ,olej zabija smak grzyba oraz jego aromat. Zdjęcie jest zrobione w trakcie smażenia,na talerz nie zdążyły grzybki dojść ,mąż zjadł !:)) Serdecznie polecam:)
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2381
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101853
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6249
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2381
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101853
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6249
Składniki
Umyte kapelusze opieniek wysuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać z 1/2 łyżeczki soli. Każdy kapelusz obtoczyć w jajku,bułce tartej i kłaść na rozgrzane masło. Smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Po usmażeniu wyjmować na papierowy ręcznik by odsączyć nadmiar tłuszczu. Smacznego życzę!