Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki smażone na maśle ,bo takie są najlepsze ,olej zabija smak grzyba oraz jego aromat. Zdjęcie jest zrobione w trakcie smażenia,na talerz nie zdążyły grzybki dojść ,mąż zjadł !:)) Serdecznie polecam:)
Kolejny szybki i łatwy przepis na ciasteczka idealne na każdą okazję zwłaszcz...
Odsłon: 1195
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 144
Jak byłam małą dziewczynką to święta Wielkanocne zawsze kojarzyły mi się ze ś...
Odsłon: 871
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 427
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 144
Jak byłam małą dziewczynką to święta Wielkanocne zawsze kojarzyły mi się ze ś...
Odsłon: 871
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 427
Składniki
Umyte kapelusze opieniek wysuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać z 1/2 łyżeczki soli. Każdy kapelusz obtoczyć w jajku,bułce tartej i kłaść na rozgrzane masło. Smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Po usmażeniu wyjmować na papierowy ręcznik by odsączyć nadmiar tłuszczu. Smacznego życzę!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Wielkanocne kurczaki
Przekąski
Żurkowa tarta z białą kiełbasą i jajkami przepiórki
Przekąski
Tarta żurkowa z przepiórczymi jajkami
Przekąski
Babeczki z jajkiem przepiórczym
Wielkanocne kurczaki
Oryginalna serowa przystawka w postaci wielkanocnych kurczaków może ozdobić k...
Odsłon: 3953
Żurkowa tarta z białą kiełbasą i jajkami przepiórki
Co roku na święta tartę żurkową przygotowuję i rodzinę ją czaruję. Z białą ki...
Odsłon: 98