Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki smażone na maśle ,bo takie są najlepsze ,olej zabija smak grzyba oraz jego aromat. Zdjęcie jest zrobione w trakcie smażenia,na talerz nie zdążyły grzybki dojść ,mąż zjadł !:)) Serdecznie polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1136
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2214
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1136
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2214
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Składniki
Umyte kapelusze opieniek wysuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać z 1/2 łyżeczki soli. Każdy kapelusz obtoczyć w jajku,bułce tartej i kłaść na rozgrzane masło. Smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Po usmażeniu wyjmować na papierowy ręcznik by odsączyć nadmiar tłuszczu. Smacznego życzę!