Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki smażone na maśle ,bo takie są najlepsze ,olej zabija smak grzyba oraz jego aromat. Zdjęcie jest zrobione w trakcie smażenia,na talerz nie zdążyły grzybki dojść ,mąż zjadł !:)) Serdecznie polecam:)
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2095
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 38
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3082
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2095
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 38
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3082
Składniki
Umyte kapelusze opieniek wysuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać z 1/2 łyżeczki soli. Każdy kapelusz obtoczyć w jajku,bułce tartej i kłaść na rozgrzane masło. Smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Po usmażeniu wyjmować na papierowy ręcznik by odsączyć nadmiar tłuszczu. Smacznego życzę!