Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Opieńki smażone na maśle ,bo takie są najlepsze ,olej zabija smak grzyba oraz jego aromat. Zdjęcie jest zrobione w trakcie smażenia,na talerz nie zdążyły grzybki dojść ,mąż zjadł !:)) Serdecznie polecam:)
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 759
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22798
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15207
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45742
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 759
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22798
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15207
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45742
Składniki
Umyte kapelusze opieniek wysuszyć ręcznikiem papierowym. Jajka roztrzepać z 1/2 łyżeczki soli. Każdy kapelusz obtoczyć w jajku,bułce tartej i kłaść na rozgrzane masło. Smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Po usmażeniu wyjmować na papierowy ręcznik by odsączyć nadmiar tłuszczu. Smacznego życzę!