Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle, gdy sezon trwa, to jemy z lekkim zapasem na zimę ;) Tym razem w wersji orientalnej, w aromatycznej przyprawie pięć smaków od Rafex.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 521
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16784
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 505
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 521
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16784
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 505
Składniki
Fasolkę oczyszczamy, obgotowujemy w osolonym wrzątku przez około 10 min, odcedzamy. Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany imbir, czosnek i szalotki. Następnie wrzucamy fasolę, pokrojoną w kostkę paprykę, dodajemy sosy i przyprawę. Chwilę razem smażymy. Podajemy jako dodatek lub samodzielną przekąskę.