Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle, gdy sezon trwa, to jemy z lekkim zapasem na zimę ;) Tym razem w wersji orientalnej, w aromatycznej przyprawie pięć smaków od Rafex.
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 710
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 282
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 34
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 710
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 282
Jedno z prostszych, a zarazem pysznych dań, którymi nie pogardzą wytrawni mię...
Odsłon: 34
Składniki
Fasolkę oczyszczamy, obgotowujemy w osolonym wrzątku przez około 10 min, odcedzamy. Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany imbir, czosnek i szalotki. Następnie wrzucamy fasolę, pokrojoną w kostkę paprykę, dodajemy sosy i przyprawę. Chwilę razem smażymy. Podajemy jako dodatek lub samodzielną przekąskę.