Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kurczak trochę inaczej panierowany
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7879
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7879
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
Składniki
Piersi pokroić w paski ok.2 cm, przyprawić. Do naczynia z mięsem dołożyć majonez i żółtko , dokładnie wymieszać- obkleić kurczaka. Orzechy i bułke tartą wymieszać ze sobą.
Kurczaka panierować w tej mieszance i smażyć na złoty kolor z obu stron. Jako danie obiadowe podaję to z makaronem w sosie pomidorowo-czosnkowym i ..smakuje mi. Wam też życzę dużego smacznego.