Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 81 Ocena: 2213
Dodano: 15.06.2010
Odsłon: 32480
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pokrojony na plastry oscypek moczymy w jajku i obtaczamy w drobno pokruszonych płatkach kukurydzianych.
Smażymy na rozgrzanym oleju kilka minut z każdej strony. Wyśmienicie smakują smażone w frytkownicy.
Warto spróbować z żurawiną. SMACZNEGO.
Na skróty
Komentarze do przepisu (9)

Konto usunięte 29 marca 2014Zgłoś do usunięcia
ale pychotka, nie mogę oczu oderwać i już czuje jak to musi cudownie smakować :) pozdrawiam :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 29 marca 2014Zgłoś do usunięcia
zrobiłam się głodna, a zobaczcie ze każdy może zrobić sam w domu oscypek... http://winoiser.com/0 Kto głosował? | Odpowiedz

agatasur 20 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
O to danie naprawdę mnie zaskoczyło! Muszę kiedyś wypróbować! :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 10 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Jeju, ale bym zjadła...!4 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 17 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
oscypek to mój ukochany ser,muszę spróbować twój pomysł bo tak jeszcze nie jadłam,pozdrawiam4 Kto głosował? | Odpowiedz

Gucio 17 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Rozumiem, że przy tłustym oscypku ten panier z platków kukurydzianych ma sprawiać wrażenie potrawy fitness?0 Kto głosował? | Odpowiedz

13jolanta 17 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam oscypki i inne sery..wyśmienity pomysł na wczesną kolację:) Dzięki:)4 Kto głosował? | Odpowiedz

beti83 16 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
no takiej wersji jeszcze nie jadłam - zapowiada się ciekawie4 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 15 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
To jest wspaniałe danie z gór4 Kto głosował? | Odpowiedz