Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita przekąska do piwa.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 977
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4598
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1245
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 977
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4598
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1245
Składniki
Przygotowanie Oscypek pokroić na dwu centymetrowe plastry, ułożyć na tacy aluminiowej (wcześniej wysmarowaną masłem). Na górę każdego plastra sera ułożyć borówki i zapiekać na grillu przez około 20 minut.