Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego i prostego. Sprawdzają się do barszczu lub innych gorących imprezowych dań.A gościom zawsze bardziej smakuje jeśli dajemy coś od siebie:)
Pyszne i delikatne w smaku paluszki rybne robione w domu od podstaw. Przepis...
Odsłon: 7772
Jedna z najbardziej znanych amerykańskich sieci restauracji słynie z paluszkó...
Odsłon: 221
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 130
Moim bliskim tak posmakowało że robię je dość często. Dzisiaj przygotowałam w...
Odsłon: 117
Pyszne szybkie danie, smakuje wyśmienicie, szybko znika z talerza. Bardzo lub...
Odsłon: 130
Moim bliskim tak posmakowało że robię je dość często. Dzisiaj przygotowałam w...
Odsłon: 117
Składniki
Cebule drobno pokroić i podsmarzyć na oliwie.Dodać drobniutko pokrojone pieczarki i dusić do maksymalnego zredukowania wody. Doprawić solą i pieprzem.
Ciasto francuskie lekko rozwałkować i na połowę położyć przestygnięte pieczarki. Złożyć ciasto na pół i kroć 2cm paski, skręcić je w połowie i układać na blasze. Posmarować białkiem lub zimnym mlekiem i piec w piekarniku ok. 13 min. w temp. 180 stopni.
Najlepiej smakują jeszcze ciepłe, ale gdy przygotujemy je sobie wcześniej to zawsze później można podgrzać chwileczkę w piekarniku.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Fasolka szparagowa z bułką tartą i parmezanem
Przekąski
Fasolka szparagowa z boczkiem
Przekąski
Bruschetta
Przekąski
Włoskie Caprese
Fasolka szparagowa z bułką tartą i parmezanem
Taką fasolkę możemy podać w klasycznej wersji z samą bułka tartą jaką pewno...
Odsłon: 128
Fasolka szparagowa z boczkiem
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis...
Odsłon: 23