Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekaska lub jako dodatek do barszczu lub piwka
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1468
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 213
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1468
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 213
Składniki
Z 4 pierwszych skladnikow zagniesc ciasto najlepiej na wieczor i zostawic do rana w lodowce ale 5-6 godz tez mu wystarczy. Ser zetrzec na drobnej terce. Ciasto rozwalkowac nmiej wiecej jak na pierogi caly plat posmarowac rozmaconym jajkiem posypac papryka wymieszana z sola i tartym serem opcjonalnie tylko kminkiem wymieszanym z sola. Kroic nozem lub radelkiem na paluszki i przeniesc na blache wylozona papierem do pieczenia. Piec w 200 st do uzyskania zlotej skorki na wierzchu