Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska na małe i duże przyjęcia.
Błyskawiczny obiad, który pamiętam z dzieciństwa. Makaron, twaróg, kiełbaska....
Odsłon: 1127
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1299
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste i szybkie do p...
Odsłon: 5225
Błyskawiczny obiad, który pamiętam z dzieciństwa. Makaron, twaróg, kiełbaska....
Odsłon: 1127
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1299
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste i szybkie do p...
Odsłon: 5225
Składniki
Cheddar zetrzeć na tarce. Wymieszać mąkę, przyprawy i proszek do pieczenia. Do miski wrzuć pokrojone masło. Wlać mleko, wymieszać. Wyrabiać, aż ciasto będzie gładkie. Rolować w wałeczki trochę grubsze niż ołówek. Pociąć na 10 – 15 cm kawałki. Ułóż na blaszce wyłożonej papierem. Piec w temperaturze 200 ok 10 minut.