Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne paluszki serowe.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 339
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 239
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 339
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 239
Składniki
Cheddar zetrzeć na tarce. Wymieszać mąkę, przyprawy i proszek do pieczenia. Do miski wrzuć pokrojone masło. Wlać mleko i roztrzepane jajko, wymieszać. Dodać suche składniki i ser. Wyrabiać, aż ciasto będzie gładkie. Rolować w wałeczki trochę grubsze niż ołówek. Pociąć na 10 – 15 cm kawałki. Ułóż na blaszce wyłożonej papierem. Piec w temperaturze 200 stopni Celsjusza (z termoobiegiem ) przez 5 – 8 minut.