Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne paluszki serowe.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1584
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 456
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1584
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 456
Składniki
Cheddar zetrzeć na tarce. Wymieszać mąkę, przyprawy i proszek do pieczenia. Do miski wrzuć pokrojone masło. Wlać mleko i roztrzepane jajko, wymieszać. Dodać suche składniki i ser. Wyrabiać, aż ciasto będzie gładkie. Rolować w wałeczki trochę grubsze niż ołówek. Pociąć na 10 – 15 cm kawałki. Ułóż na blaszce wyłożonej papierem. Piec w temperaturze 200 stopni Celsjusza (z termoobiegiem ) przez 5 – 8 minut.