Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś dla smakoszy ryb. Paluszki surimi przygotowuje się przeważnie z mięsa białych ryb. Są bardzo smaczne, przygotowałam je w zalewie octowej. Polecam
miska, garnek, łyżka ,
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10748
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3425
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2446
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10748
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3425
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2446
Składniki
Paluszki surimi rozmrozić, obrać z foli i włożyć do miski. Przygotować zalewę; Wodę zagotować , dodać sól, liście laurowe, ziele angielskie oraz obraną , pokrojoną w plastry cebulę. Gotować około 10 - 15 minut . po czym wyłączyć wlać ocet i dodać cukier do smaku. Całość wymieszać. Paluszki przełożyć do słoika , zalać przygotowaną , gorącą zalewą razem z cebulą. Słoik zakręcić i odłożyć na co najmniej 12 godzin. Po tym czasie można zajadać. Smacznego
Paluszki zalane zalewą.
Paluszki gotowe do spożycia.