Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś dla smakoszy ryb. Paluszki surimi przygotowuje się przeważnie z mięsa białych ryb. Są bardzo smaczne, przygotowałam je w zalewie octowej. Polecam
miska, garnek, łyżka ,
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21754
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 399
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21754
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 399
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki
Paluszki surimi rozmrozić, obrać z foli i włożyć do miski. Przygotować zalewę; Wodę zagotować , dodać sól, liście laurowe, ziele angielskie oraz obraną , pokrojoną w plastry cebulę. Gotować około 10 - 15 minut . po czym wyłączyć wlać ocet i dodać cukier do smaku. Całość wymieszać. Paluszki przełożyć do słoika , zalać przygotowaną , gorącą zalewą razem z cebulą. Słoik zakręcić i odłożyć na co najmniej 12 godzin. Po tym czasie można zajadać. Smacznego
Paluszki zalane zalewą.
Paluszki gotowe do spożycia.