Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra przekąska, szybka w przyrządzeniu, może doskonale zastąpić chipsy czy krakersy podczas wieczoru przed telewizorem.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4374
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4374
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Składniki
Pierś z indyka pokroić na plastry, a później na paluszki. Jajko wymieszać z 2 łyżkami wody i doprawić solą i pieprzem. Paluszki panierować najpierw w jajku, a później w kokosie. Smażyć na głębokim tłuszczu na złoty kolor. Tłuszcz nie może być bardzo rozgrzany.Podawać z dipami i pokrojonym w słupki selerem naciowym.