Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra przekąska, szybka w przyrządzeniu, może doskonale zastąpić chipsy czy krakersy podczas wieczoru przed telewizorem.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30953
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4803
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30953
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4803
Składniki
Pierś z indyka pokroić na plastry, a później na paluszki. Jajko wymieszać z 2 łyżkami wody i doprawić solą i pieprzem. Paluszki panierować najpierw w jajku, a później w kokosie. Smażyć na głębokim tłuszczu na złoty kolor. Tłuszcz nie może być bardzo rozgrzany.Podawać z dipami i pokrojonym w słupki selerem naciowym.