Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1762
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 196
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 549
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1762
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 196
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 549
Składniki
Wymieszałem w misce suche składniki. W drugiej misce połączyłem maślankę, jajko i masło (nie powinny być zimne). Połączyłem gładką masę ze składnikami suchymi, odstawiłem ciasto na godzinę. Patelnię posmarowałem odrobiną masła, smażyłem małe placki z każdej strony na złoty kolor. Podałem z syropem klonowym.