Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza, a równie smaczna wersja klasycznych pancakes'ów! :) A do tego urocze czerwone porzeczki!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Daktyle sparzyć wrzątkiem i zblendować na gładką masę.
Płatki owsiane zmielić na mąkę, np. w młynku do kawy.
Bardzo dokładnie zblendować ze sobą jajko, banana, mąkę owsianą oraz masę daktylową.
Do całości dodać porzeczki i delikatnie wymieszać.
Smażyć na rozgrzanej patelni teflonowej z obu stron, podczas smażenia zmniejszyć temperaturę.