Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza, a równie smaczna wersja klasycznych pancakes'ów! :) A do tego urocze czerwone porzeczki!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 421
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1038
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 394
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 421
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1038
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 394
Składniki
Daktyle sparzyć wrzątkiem i zblendować na gładką masę.
Płatki owsiane zmielić na mąkę, np. w młynku do kawy.
Bardzo dokładnie zblendować ze sobą jajko, banana, mąkę owsianą oraz masę daktylową.
Do całości dodać porzeczki i delikatnie wymieszać.
Smażyć na rozgrzanej patelni teflonowej z obu stron, podczas smażenia zmniejszyć temperaturę.