Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 312 kcal.
Coś dla miłośników żeberek: żeberka z piekarnika w czosnkowo pikantnym smaku....
Odsłon: 11691
Delikatne i wilgotne mięsko,na pewno Wam posmakuje:)
Odsłon: 15982
Zdecydowanie za rzadko jemy ryby. Dziś prezentuję łososia w bardzo klasycznej...
Odsłon: 4732
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 417
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 417
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło utrzyj z zielniną (natka, koperek) i porem. Posmaruj filety z jednej strony i zwiń ciasne roladki. Możesz spiąć wykałaczką, aby się nie rozpadły. 2. Każdą z przygotowanych roladek ułóż na osobnych kawałkach folii aluminiowej. Na wierzch roladki wlej po łyżce białego wina. Szczelnie obwiń folią i ułóż na ruszcie grilla lub na blasze piekarnika. Piecz około 15 minut. 3. Gotowe roladki przełóż na talerze, udekoruj koperkiem i cząstkami cytryny. Podawaj z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowane mini kebaby
Przekąski
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Grillowane mini kebaby
Proste i szybkie w przygotowaniu, idealna propozycja na grilla.
Odsłon: 11
SZPARAGI Z SEREM I BOCZKIEM
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 94