Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 312 kcal.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1403
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 372
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1403
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 372
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło utrzyj z zielniną (natka, koperek) i porem. Posmaruj filety z jednej strony i zwiń ciasne roladki. Możesz spiąć wykałaczką, aby się nie rozpadły. 2. Każdą z przygotowanych roladek ułóż na osobnych kawałkach folii aluminiowej. Na wierzch roladki wlej po łyżce białego wina. Szczelnie obwiń folią i ułóż na ruszcie grilla lub na blasze piekarnika. Piecz około 15 minut. 3. Gotowe roladki przełóż na talerze, udekoruj koperkiem i cząstkami cytryny. Podawaj z pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.