Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste grzyby, otulone złotą panierką, podajemy z duszoną, aromatyczną kapustą. To idealne połączenie chrupkości i kwaśno-słodkiego smaku – klasyka kuchni domowej w prostym wydaniu, które pokochają wszyscy!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8479
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 543
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8479
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 543
Składniki
Kapustę kroimy w suże kawałki i dusimy na maśle z koprem włoskim po lekkim zrumienieniu zalewamy wodą , sosem sojowym dusimy do lekkiej miękkości na koniec dodajemy odcedzone grzybki marynowane i doprawiamy do smaku solą pieprzem i łyżką miodu.
Wszystkie składniki na ciasto do pieczarek mieszamy do uzyskania jednolitego ciasta.
Grzybki obtaczamy w mące następnie w cieście i smażymy na rumiany kolor
Duszoną kapustę wykładamy na półmisek na wierzch wykładamy smażymy ne grzyby podajemy z tartym serem wędzonym.