Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna "przegryzka" podana najczęściej z czerwonym barszczykiem.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2420
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18160
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2420
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18160
Składniki
Łopatkę ugotować i zmielić.Doprawić. Pieczarki umyć, usunąć nóżki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem. Każdą nadziewać mielonym mięsem. Panierować w jajkach i bułce. Smażyć na małym ogniu z obu stron