Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna "przegryzka" podana najczęściej z czerwonym barszczykiem.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1435
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1435
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Łopatkę ugotować i zmielić.Doprawić. Pieczarki umyć, usunąć nóżki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem. Każdą nadziewać mielonym mięsem. Panierować w jajkach i bułce. Smażyć na małym ogniu z obu stron