Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert w panierce, serwowany z rukolą i konfiturą z żurawiny.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1078
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38510
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1290
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1078
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38510
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1290
Składniki
Jajko roztrzepać z odrobiną soli.
Sery panierować najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju po około 2 minuty z każdej strony.
Rukolę umyć, osuszyć, ułożyć na talerzach, na wierzchu położyć usmażone sery. Podawać z konfiturą z żurawiny.