Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert w panierce, serwowany z rukolą i konfiturą z żurawiny.
Jajko roztrzepać z odrobiną soli.
Sery panierować najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju po około 2 minuty z każdej strony.
Rukolę umyć, osuszyć, ułożyć na talerzach, na wierzchu położyć usmażone sery. Podawać z konfiturą z żurawiny.
chrupiące, pysznie aromatyczne danie, szybkie w przygotowaniu, a jeszcze szyb...
Odsłon: 33123
Połączenie pesto i sera camembert zawsze się sprawdza. Zapieczone z filetem o...
Odsłon: 15689
Makaron z boczkiem, pieczarkami i serem camembert to sycące i smaczne danie,...
Odsłon: 10828
Krokiety z mięsem idealnie sprawdzą się do barszczu czerwonego lub ulubionego...
Odsłon: 1385
Jako, ze najlepszym z warzyw jest kotlet z karkowki, polecam .Wspaniale, prze...
Odsłon: 19056
Krokiety z mięsem idealnie sprawdzą się do barszczu czerwonego lub ulubionego...
Odsłon: 1385
Jako, ze najlepszym z warzyw jest kotlet z karkowki, polecam .Wspaniale, prze...
Odsłon: 19056
Składniki
Jajko roztrzepać z odrobiną soli.
Sery panierować najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju po około 2 minuty z każdej strony.
Rukolę umyć, osuszyć, ułożyć na talerzach, na wierzchu położyć usmażone sery. Podawać z konfiturą z żurawiny.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Przekąski
Imprezowe siekacze drobioe
Przekąski
Szaszłyki z faszerowanej papryki
Przekąski
Kulki ziemniaczane z serem mozzarella
Młoda kapusta z pieczarkami
Aromatyczna młoda kapusta z dodatkiem pieczarek to doskonała propozycja na le...
Odsłon: 227
Imprezowe siekacze drobioe
Moje dzisiejsze imprezowe siekacze drobiowe to nic innego jak kotleciki drobi...
Odsłon: 257