Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert w panierce, serwowany z rukolą i konfiturą z żurawiny.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 877
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22946
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15364
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 877
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22946
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15364
Składniki
Jajko roztrzepać z odrobiną soli.
Sery panierować najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju po około 2 minuty z każdej strony.
Rukolę umyć, osuszyć, ułożyć na talerzach, na wierzchu położyć usmażone sery. Podawać z konfiturą z żurawiny.