Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert w panierce, serwowany z rukolą i konfiturą z żurawiny.
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 299
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 205
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 71
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 299
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 205
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 71
Składniki
Jajko roztrzepać z odrobiną soli.
Sery panierować najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i jeszcze raz w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju po około 2 minuty z każdej strony.
Rukolę umyć, osuszyć, ułożyć na talerzach, na wierzchu położyć usmażone sery. Podawać z konfiturą z żurawiny.