Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna na przyjęcie.
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 68
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 587
Polecam.
Odsłon: 224
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 493
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 68
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 587
Polecam.
Odsłon: 224
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 493
Składniki
Przygotowanie Bryndzę ucieram na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. 2. Papryki przekrawam wzdłuż na pół, usuwam gniazda nasienne, myję, osuszam. 3. Nadziewam przygotowanym farszem, wstawiam na godzinę lub dwie do lodówki. Układam na przemian kolorami na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypuję posiekaną zieleniną. 4. Podaję jako przekąskę albo lekką kolację z chlebem razowym lub pieczywem tostowym. Pieczywo tuż przed podaniem można opiec w tosterze i serwować na ciepło.