Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna na przyjęcie.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 302
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 172
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3012
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2835
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 302
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 130
Polecam.
Odsłon: 172
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 3012
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2835
Składniki
Przygotowanie Bryndzę ucieram na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. 2. Papryki przekrawam wzdłuż na pół, usuwam gniazda nasienne, myję, osuszam. 3. Nadziewam przygotowanym farszem, wstawiam na godzinę lub dwie do lodówki. Układam na przemian kolorami na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypuję posiekaną zieleniną. 4. Podaję jako przekąskę albo lekką kolację z chlebem razowym lub pieczywem tostowym. Pieczywo tuż przed podaniem można opiec w tosterze i serwować na ciepło.