Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna na przyjęcie.
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 800
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 369
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 89
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 287
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 800
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 369
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 89
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 287
Składniki
Przygotowanie Bryndzę ucieram na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. 2. Papryki przekrawam wzdłuż na pół, usuwam gniazda nasienne, myję, osuszam. 3. Nadziewam przygotowanym farszem, wstawiam na godzinę lub dwie do lodówki. Układam na przemian kolorami na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypuję posiekaną zieleniną. 4. Podaję jako przekąskę albo lekką kolację z chlebem razowym lub pieczywem tostowym. Pieczywo tuż przed podaniem można opiec w tosterze i serwować na ciepło.