Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna na przyjęcie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6243
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13183
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4923
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10877
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6243
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13183
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4923
Składniki
Przygotowanie Bryndzę ucieram na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. 2. Papryki przekrawam wzdłuż na pół, usuwam gniazda nasienne, myję, osuszam. 3. Nadziewam przygotowanym farszem, wstawiam na godzinę lub dwie do lodówki. Układam na przemian kolorami na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypuję posiekaną zieleniną. 4. Podaję jako przekąskę albo lekką kolację z chlebem razowym lub pieczywem tostowym. Pieczywo tuż przed podaniem można opiec w tosterze i serwować na ciepło.