Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska idealna na przyjęcie.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24773
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 76
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24773
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 76
Składniki
Przygotowanie Bryndzę ucieram na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. 2. Papryki przekrawam wzdłuż na pół, usuwam gniazda nasienne, myję, osuszam. 3. Nadziewam przygotowanym farszem, wstawiam na godzinę lub dwie do lodówki. Układam na przemian kolorami na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypuję posiekaną zieleniną. 4. Podaję jako przekąskę albo lekką kolację z chlebem razowym lub pieczywem tostowym. Pieczywo tuż przed podaniem można opiec w tosterze i serwować na ciepło.