Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i syta kolacja.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 323
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5096
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32702
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 272
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 323
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 90
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5096
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32702
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 272
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić w drobną kostkę razem z szynką. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i przyprawami do smaku. W misce rozbełtać jajko z mlekiem i olejem. Wszystkie przygotowane składniki razem połączyć, przełożyć do przygotowanych foremek silikonowych. Piec w temperaturze 180 stopni około godziny. Przed końcem pieczenia możemy muffinki posypać startym żółtym serem