Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych którzy lubią solidną dawkę kalorii z rana.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1280
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 743
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1393
Składniki
Parówki obieramy z folii, nacinamy wzdłuż. Ser kroimy w paski o grubości ok 0,5 cm i wysokości ok. 1 cm, (długość mamy kostki sera). Rozchylamy parówki, wkładamy paski sera, "nadzianą" parówkę owijamy plasterkiem boczku, spinamy wszystko wykałaczkami. Wkładamy na ok. 10 min do piekarnika, lub do mikrofali (opcja: grzanie kombinowane, pieczenie, lub grill - czas pieczenia max. 5 min w zależności od mocy grzania).