Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 43 Ocena: 5795
Dodano: 03.03.2008
Odsłon: 3265
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Parówki obieramy z folii, nacinamy wzdłuż. Ser kroimy w paski o grubości ok 0,5 cm i wysokości ok. 1 cm, (długość mamy kostki sera). Rozchylamy parówki, wkładamy paski sera, "nadzianą" parówkę owijamy plasterkiem boczku, spinamy wszystko wykałaczkami. Wkładamy na ok. 10 min do piekarnika, lub do mikrofali (opcja: grzanie kombinowane, pieczenie, lub grill - czas pieczenia max. 5 min w zależności od mocy grzania).
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

pirogronianka 27 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
zrobię mężowi w Nowym Roku :) Pozdrawiam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz