Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych którzy lubią solidną dawkę kalorii z rana.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Parówki obieramy z folii, nacinamy wzdłuż. Ser kroimy w paski o grubości ok 0,5 cm i wysokości ok. 1 cm, (długość mamy kostki sera). Rozchylamy parówki, wkładamy paski sera, "nadzianą" parówkę owijamy plasterkiem boczku, spinamy wszystko wykałaczkami. Wkładamy na ok. 10 min do piekarnika, lub do mikrofali (opcja: grzanie kombinowane, pieczenie, lub grill - czas pieczenia max. 5 min w zależności od mocy grzania).