Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych którzy lubią solidną dawkę kalorii z rana.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27311
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27311
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Parówki obieramy z folii, nacinamy wzdłuż. Ser kroimy w paski o grubości ok 0,5 cm i wysokości ok. 1 cm, (długość mamy kostki sera). Rozchylamy parówki, wkładamy paski sera, "nadzianą" parówkę owijamy plasterkiem boczku, spinamy wszystko wykałaczkami. Wkładamy na ok. 10 min do piekarnika, lub do mikrofali (opcja: grzanie kombinowane, pieczenie, lub grill - czas pieczenia max. 5 min w zależności od mocy grzania).