Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ukrywam że tym razem poszłam na łatwiznę, ze względu na zbyt późny powrót do domu. Nazwę tych przekąsek wymyśliła moja córcia gdy pomagała mi je przygotowywać. Niby nic a jednak coś tam wyszło i przede wszystkim smakowało
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8573
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 861
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 921
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 121
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8573
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 861
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 921
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 121
Składniki
Ciasto kroimy na dziesięć równych prostokątów. Smarujemy niewielką ilością ketchupu. W tak przygotowane ciasto zawijamy parówki. Nacinamy ciasto z wierzchu, smarujemy rozkłóconym białkiem i posypujemy niewielką ilością oregano. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180C i pieczemy ok. 20-25min. Pod koniec można włączyć termoobieg wtedy z wierzchu są złociste i chrupiące. Z pewnością przypadną do gustu przede wszystkim dzieciom. SMACZNEGO!!!