Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska, idealna na śniadanie lub kolację.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Składniki
Do keczupu dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy. Ciasto francuskie kroimy na 4 równe prostokąty i smarujemy niewielką ilością sosu keczupowego. Na każdy kawałek kładziemy plaster sera. W tak przygotowane ciasto zawijamy parówki. Na koniec nacinamy ciasto z jednej strony, tak aby nie przeciąć parówek. Pieczemy przez 30 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.