Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska, idealna na śniadanie lub kolację.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12279
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13043
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5228
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12279
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13043
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5228
Składniki
Do keczupu dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy. Ciasto francuskie kroimy na 4 równe prostokąty i smarujemy niewielką ilością sosu keczupowego. Na każdy kawałek kładziemy plaster sera. W tak przygotowane ciasto zawijamy parówki. Na koniec nacinamy ciasto z jednej strony, tak aby nie przeciąć parówek. Pieczemy przez 30 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.