Do góry

Przekąski Przepis na:

Parówki z serem w cieście francuskim

Parówki z serem w cieście francuskim

Autor:

Przepisów i artykułów: 52 Ocena: 2511

Dodano:

Odsłon: 11032

Prosta i smaczna przekąska, idealna na śniadanie lub kolację.

Składniki

  • 4 parówki
  • 4 plastry sera
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 3 łyżki keczupu
  • 1 łyżeczka oregano
  • pieprz
1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Parówki z serem w cieście francuskim

Przygotowanie

  1. Do keczupu dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy.

    Ciasto francuskie kroimy na 4 równe prostokąty i smarujemy niewielką ilością sosu keczupowego.

    Na każdy kawałek kładziemy plaster sera.

    W tak przygotowane ciasto zawijamy parówki. Na koniec nacinamy ciasto z jednej strony, tak aby nie przeciąć parówek.

    Pieczemy przez 30 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń