Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna przekąska, idealna na śniadanie lub kolację.
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 12
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 219
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 420
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 220
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 12
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 219
Szybkie i smaczne ciasto z jabłkiem do popołudniowej kawy, pachnące cynamonem.
Odsłon: 420
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 220
Składniki
Do keczupu dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy. Ciasto francuskie kroimy na 4 równe prostokąty i smarujemy niewielką ilością sosu keczupowego. Na każdy kawałek kładziemy plaster sera. W tak przygotowane ciasto zawijamy parówki. Na koniec nacinamy ciasto z jednej strony, tak aby nie przeciąć parówek. Pieczemy przez 30 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.