Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów

Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 6

Dodano:

Odsłon: 135

Na postne dni.

Składniki

  • Słoik suszonych pomidorów w oleju
  • Puszka czerwonej lub białej fasoli
  • Sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów

Przygotowanie

  1. Składniki odsącz i przesyp do miski. Jeśli zalewa od pomidorów ma pestki dyni, kapary lub inny dodatek, dodaj go do reszty aby podkręcić smak.

  2. Całość zmiksuj przy użyciu miksera, blendera, czy malaksera.

  3. Dodaj przyprawy. Najlepiej smakuje na świeżym chlebie lub krakersach

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń