Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega pyszna pasta dla każdego.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 49
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 998
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 49
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 998
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Dorsza obrać , pokroić. Ogóreczki pokroić w kostkę. Szczypiorek ściąć. Składniki umieścić w miseczce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez , wymieszać. Podawać z pokrojoną bagietką lub innym rodzajem pieczywa.