Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Też zastanawiacie się czasami co zrobić z mięsem, które zostało Wam z rosołu ? Nie ma nic prostszego jak przygotowanie pasty na kanapki. Wystarczy zblendować, doprawić do smaku i mamy super pastę. Można ją przechowywać bez pasteryzacji kilka dni w lodówce. Jeśli zaś macie sporo tego mięsa to pastę można zapasteryzować.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2255
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1369
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3532
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1185
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2255
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1369
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 512
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3532
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1185
Składniki
Mięso z rosołu i marchewkę wrzucić do naczynia, dodać letni rosół, masło i przyprawy i wszystko zbelndować. W miarę konieczności doprawić. Gotową pastę przełożyć do słoiczków. Przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu kilku dni. Do dłuższego przechowania zapasteryzować.