Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty :) Wystarczy posmarować nimi kromkę dobrego chleba i nic więcej nie potrzeba. Można również wzbogacić taką kromkę o ulubione dodatki. Pasta jajeczna jest uniwersalna. Tutaj bogactwo dodatków jest szerokie: kiszony ogórek, marynowana czy świeża papryka, pomidor czy po prostu keczup lub musztarda francuska. Dobór zostawiam Waszym kubkom smakowym :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31276
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14395
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1379
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31276
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14395
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1379
Składniki
Obraną cebulę pokroić w drobną kostkę, przelać wrzątkiem na sitku, odstawić do wystudzenia. Jajka obrać, zetrzeć na tarce. Połączyć składniki z miękkim masłem i zmiksować na gładką masę za pomocą blendera. Do smaku dodać soli i pieprzu świeżo mielonego. Rada: pasta będzie dobrze rozsmarowywać się na chlebie jeżeli kilka minut wcześniej wyciągniecie ją z lodówki i nabierze temperatury pokojowej.