Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i pożywna pasta na kanapki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8631
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8631
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Wędzoną makrelę oddzielić od skóry i ości, Zmieszać z twarogiem, pokrojoną cebulą i szczypiorkiem. Dodać kilka kropel oleju. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać.