Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Drobno pokrojoną cebulę i czosnek podsmażyć w łyżce margaryny , wystudzić.
Mięso zemleć w maszynce.
Rozetrzeć masło, dodać mięso ,cebulę , czosnek, drobno posiekaną pietruszkę i przyprawy do smaku. Wymieszać.
Masę przełożyć do miseczki i dość mocno schłodzić,
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

marynka89 05 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
ale bosko to wygląda super pomysł na zaległe rzeczy w lodowce ;)29 Kto głosował? | Odpowiedz

Kurka_domowa 05 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Fajne, u mnie w lodówce zalega mięso z wczorajszego rosołu - do teraz nie miałam pomysłu na wykorzystanie go. Spróbuję Twojego przepisu i napiszę jak wyszło :)29 Kto głosował? | Odpowiedz