Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przygotowaniu pasta rybna na kanapki. Przygotowana z makreli w puszce w sosie pomidorowym z dodatkiem ogórka kiszonego, szczypiorki i serka śmietankowego
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 115
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1124
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 451
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 115
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1124
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 451
Składniki
Rybę rozdrobnić widelcem i przełożyć do miski. Dodać pokrojonego w kosteczkę ogórka, posiekany szczypiorek z cebulką i serek śmietankowy. Doprawić pieprzem i wymieszać. Gotowe. Smacznego!