Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przygotowaniu pasta rybna na kanapki. Przygotowana z makreli w puszce w sosie pomidorowym z dodatkiem ogórka kiszonego, szczypiorki i serka śmietankowego
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 966
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 966
Składniki
Rybę rozdrobnić widelcem i przełożyć do miski. Dodać pokrojonego w kosteczkę ogórka, posiekany szczypiorek z cebulką i serek śmietankowy. Doprawić pieprzem i wymieszać. Gotowe. Smacznego!