Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne pyszne smarowidło :)Tym razem z sera żółtego, z dodatkiem czosnku i natki pietruszki. Takie pasty sprawdzają się zarówno na śniadanie czy kolacje, ale równie dobrze będą się prezentować na imprezowym stole. Niedługo ostatki, więc może warto pomyśleć o rożnych pastach, które doskonale urozmaicą imprezowe menu, polecam :)
tarka, blender, nóż, możdzierz
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36154
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5665
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 953
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 247
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36154
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 109
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i majonez.
Za pomocą blendera zmiksować składniki na gładka masę.
Pietruszkę wraz z łodyżkami drobno posiekać i zmiażdżyć nożem lub w moździerzu, dodać do pasty i dokładnie wymieszać.
Odstawić na godzinę przed podaniem w celu zintegrowania się smaków.