Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne pyszne smarowidło :)Tym razem z sera żółtego, z dodatkiem czosnku i natki pietruszki. Takie pasty sprawdzają się zarówno na śniadanie czy kolacje, ale równie dobrze będą się prezentować na imprezowym stole. Niedługo ostatki, więc może warto pomyśleć o rożnych pastach, które doskonale urozmaicą imprezowe menu, polecam :)
tarka, blender, nóż, możdzierz
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1324
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39475
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12663
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1324
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39475
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i majonez.
Za pomocą blendera zmiksować składniki na gładka masę.
Pietruszkę wraz z łodyżkami drobno posiekać i zmiażdżyć nożem lub w moździerzu, dodać do pasty i dokładnie wymieszać.
Odstawić na godzinę przed podaniem w celu zintegrowania się smaków.