Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne pyszne smarowidło :)Tym razem z sera żółtego, z dodatkiem czosnku i natki pietruszki. Takie pasty sprawdzają się zarówno na śniadanie czy kolacje, ale równie dobrze będą się prezentować na imprezowym stole. Niedługo ostatki, więc może warto pomyśleć o rożnych pastach, które doskonale urozmaicą imprezowe menu, polecam :)
tarka, blender, nóż, możdzierz
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1065
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3242
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 695
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1065
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3242
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 695
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i majonez.
Za pomocą blendera zmiksować składniki na gładka masę.
Pietruszkę wraz z łodyżkami drobno posiekać i zmiażdżyć nożem lub w moździerzu, dodać do pasty i dokładnie wymieszać.
Odstawić na godzinę przed podaniem w celu zintegrowania się smaków.