Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne pyszne smarowidło :)Tym razem z sera żółtego, z dodatkiem czosnku i natki pietruszki. Takie pasty sprawdzają się zarówno na śniadanie czy kolacje, ale równie dobrze będą się prezentować na imprezowym stole. Niedługo ostatki, więc może warto pomyśleć o rożnych pastach, które doskonale urozmaicą imprezowe menu, polecam :)
tarka, blender, nóż, możdzierz
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 165
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1723
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 329
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 165
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1723
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 329
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i majonez.
Za pomocą blendera zmiksować składniki na gładka masę.
Pietruszkę wraz z łodyżkami drobno posiekać i zmiażdżyć nożem lub w moździerzu, dodać do pasty i dokładnie wymieszać.
Odstawić na godzinę przed podaniem w celu zintegrowania się smaków.