Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne pyszne smarowidło :)Tym razem z sera żółtego, z dodatkiem czosnku i natki pietruszki. Takie pasty sprawdzają się zarówno na śniadanie czy kolacje, ale równie dobrze będą się prezentować na imprezowym stole. Niedługo ostatki, więc może warto pomyśleć o rożnych pastach, które doskonale urozmaicą imprezowe menu, polecam :)
tarka, blender, nóż, możdzierz
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 266
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1107
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 266
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1107
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek i majonez.
Za pomocą blendera zmiksować składniki na gładka masę.
Pietruszkę wraz z łodyżkami drobno posiekać i zmiażdżyć nożem lub w moździerzu, dodać do pasty i dokładnie wymieszać.
Odstawić na godzinę przed podaniem w celu zintegrowania się smaków.