Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 2796
Dodano: 17.02.2009
Odsłon: 26473
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Awokado obrac ze skórki,oddzielic od pestki,pokroic w kostkę i zgniesc widelcem tak aby powstała gęsta masa,calosc polac sokiem z wycisnietej cytryny,dodac rozgnieciony czosnek, majonez,śmietanę oraz przyprawy.Ponownie wszystko razem wymieszac.Najlepiej smakuje schlodzone
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

madziak 29 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
A ja ostatnio kupilam anokado ... i wyrzuciłam. Spróbowałam samego ale miało dosyc dziwny smak, i kompletnie nie wiedziłam do czego uzyc. Pozatym chyba nie było zbyt dojrzałe, bo ciezko bylo wykroic lyzką. Nastepnym razem wyprobuje Pani przepis ;) Zawsze to jakaś odmiana.0 Kto głosował? | Odpowiedz