Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z awokado z powodzeniem może zastąpic masło
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8421
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 510
Składniki
Awokado obrac ze skórki,oddzielic od pestki,pokroic w kostkę i zgniesc widelcem tak aby powstała gęsta masa,calosc polac sokiem z wycisnietej cytryny,dodac rozgnieciony czosnek, majonez,śmietanę oraz przyprawy.Ponownie wszystko razem wymieszac.Najlepiej smakuje schlodzone