Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna pasta z awokado - świetny dodatek do bagietki, krakersów czy chipsów.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14289
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19428
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1769
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14289
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19428
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1769
Składniki
Anchois zmiksować na gładką pastę. Awokado rozciąć na pół, usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Włożyć do anchois. Dodać majonez ser, Tabasco. Ponownie zmiksować.
Pastę za pomocą szprycy wyciskać na pumpernikiel. Posypać natką, udekorować ćwiartkami pomidorków.