Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z awokado

Pasta z awokado

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22204

Dodano:

Odsłon: 30365

Oryginalna pasta z awokado - świetny dodatek do bagietki, krakersów czy chipsów.

Składniki

  • koreczki anchois, 1 opakowanie
  • dojrzałe awokado, 1
  • biały ser, 10 dag
  • majonez, 5 dag
  • tabasco, 3 krople
  • natka, 4 gałązki
  • pomidorki koktajlowe
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Anchois zmiksować na gładką pastę. Awokado rozciąć na pół, usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Włożyć do anchois. Dodać majonez ser, Tabasco. Ponownie zmiksować.

  2. Pastę za pomocą szprycy wyciskać na pumpernikiel. Posypać natką, udekorować ćwiartkami pomidorków.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Marla36 28 marca 2009 Właśnie dziś znalazłam ten przepis w tele tygodniu , nawet zdjęcie jest to samo ?

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń