Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna pasta z awokado - świetny dodatek do bagietki, krakersów czy chipsów.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 618
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1289
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458028
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1551
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2319
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 618
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1289
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458028
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1551
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2319
Składniki
Anchois zmiksować na gładką pastę. Awokado rozciąć na pół, usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Włożyć do anchois. Dodać majonez ser, Tabasco. Ponownie zmiksować.
Pastę za pomocą szprycy wyciskać na pumpernikiel. Posypać natką, udekorować ćwiartkami pomidorków.