Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna pasta z awokado - świetny dodatek do bagietki, krakersów czy chipsów.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113603
Składniki
Anchois zmiksować na gładką pastę. Awokado rozciąć na pół, usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Włożyć do anchois. Dodać majonez ser, Tabasco. Ponownie zmiksować.
Pastę za pomocą szprycy wyciskać na pumpernikiel. Posypać natką, udekorować ćwiartkami pomidorków.