Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to świetny pomysł na pozbycie się zalegającej na półce puszki z białą fasolą. Pieczywo z tą pastą z dodatkiem tuńczyka czy jajka da nam bardzo syte śniadanie, idealne na rozpoczęcie długiego i ciężkiego dnia.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2016
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12987
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2016
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12987
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 261
Składniki
Oliwę rozgrzać na patelni, dodać fasolę z puszki wraz z zalewą. Fasolę rozgnieść widelcem. Następnie dodać pokrojone czarne oliwki i nać pietruszki oraz wyciśnięty czosnek. Dusić na małym ogniu przez ok. 7 minut. Przyprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać ze zrumienionym pieczywem. Polecam wypróbowanie tej pasty, bo robi się ją dosłownie pięć minut i jest tak samo pyszna, co prosta w wykonaniu. Dobrze smakuje zarówno jako jedyny dodatek do pieczywa, jak i jako jeden z kilku. Ja podaję ją z grzankami z bagietki oraz tuńczykiem. Pychota!