Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do chleba z czerwonej fasoli z marynowanym zielonym pieprzem. Wiele lat temu kupiłam pierwszy słoiczek zielonego marynowanego pieprzu. I od tamtej pory kupowany jest jest stale przez nas kupowany. Ma wyjątkowy smak i bogaty aromat, a przy tym delikatniejszy niż czarny. Jest wspaniałym dodatkiem do past, sosów czy ryb.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13149
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1490
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14456
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5975
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13149
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1490
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14456
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5975
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Fasolę odsączyć z zalewy, przełożyć do rozdrabniacza i zmiksować z cebulką na pastę. Doprawić solą i pieprzem oraz dodać łyżeczkę zielonego marynowanego pieprzu. Pozdawać z grzanką z chleba żytniego na zakwasie, kiszonym ogórkiem i natką.