Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do chleba z czerwonej fasoli z marynowanym zielonym pieprzem. Wiele lat temu kupiłam pierwszy słoiczek zielonego marynowanego pieprzu. I od tamtej pory kupowany jest jest stale przez nas kupowany. Ma wyjątkowy smak i bogaty aromat, a przy tym delikatniejszy niż czarny. Jest wspaniałym dodatkiem do past, sosów czy ryb.
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 127
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 61
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 137
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 127
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 61
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 137
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Fasolę odsączyć z zalewy, przełożyć do rozdrabniacza i zmiksować z cebulką na pastę. Doprawić solą i pieprzem oraz dodać łyżeczkę zielonego marynowanego pieprzu. Pozdawać z grzanką z chleba żytniego na zakwasie, kiszonym ogórkiem i natką.