Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie delikatnego serka, wędzonej makreli i wyrazistych suszonych pomidorów. Świetnie pasuje do pieczywa i krakersów, jest idealna na śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34148
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1351
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Makrelę obrać ze skóry i ości.
Pomidory pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać widelcem. Podawać z pieczywem lub krakersami.