Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna na śniadanie, jak i na kolację.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6007
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12858
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4598
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6007
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12858
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4598
Składniki
Jajko ugotuj na twardo, do wrzątku dodaj ząbek czosnku (na chwilę, bo podgotowany o wiele łatwiej jest wycisnąć).
Z tuńczyka odlej zalewę, przełóż do miski i rozdrobnij widelcem. Ogórki zetrzyj na tarce o dużych oczkach, dodaj do tuńczyka.
Ser żółty zetrzyj na tarce o mniejszych oczkach, dodaj do miski (możesz zostawić część do dekoracji).
Jajko pokrój bardzo drobno, dodaj do miski, dopraw solą, pieprzem, ziołami, wyciśnij czosnek. Dodaj majonez i wszystko dokładnie wymieszaj.