Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna na śniadanie, jak i na kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Jajko ugotuj na twardo, do wrzątku dodaj ząbek czosnku (na chwilę, bo podgotowany o wiele łatwiej jest wycisnąć).
Z tuńczyka odlej zalewę, przełóż do miski i rozdrobnij widelcem. Ogórki zetrzyj na tarce o dużych oczkach, dodaj do tuńczyka.
Ser żółty zetrzyj na tarce o mniejszych oczkach, dodaj do miski (możesz zostawić część do dekoracji).
Jajko pokrój bardzo drobno, dodaj do miski, dopraw solą, pieprzem, ziołami, wyciśnij czosnek. Dodaj majonez i wszystko dokładnie wymieszaj.