Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna na śniadanie, jak i na kolację.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 73
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Jajko ugotuj na twardo, do wrzątku dodaj ząbek czosnku (na chwilę, bo podgotowany o wiele łatwiej jest wycisnąć).
Z tuńczyka odlej zalewę, przełóż do miski i rozdrobnij widelcem. Ogórki zetrzyj na tarce o dużych oczkach, dodaj do tuńczyka.
Ser żółty zetrzyj na tarce o mniejszych oczkach, dodaj do miski (możesz zostawić część do dekoracji).
Jajko pokrój bardzo drobno, dodaj do miski, dopraw solą, pieprzem, ziołami, wyciśnij czosnek. Dodaj majonez i wszystko dokładnie wymieszaj.