Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, klasyczna pasta z tuńczyka.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1751
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 368
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1751
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 368
Składniki
Tuńczyka osącz z zalewy, przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Cebulę (ja użyłam cukrowej) pokrój w drobniutką kostkę i wsyp do ryby. Dopraw papryką i pieprzem, dodaj majonez. Mieszaj do uzyskania jednolitej pasty.