Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, klasyczna pasta z tuńczyka.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9823
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2457
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1609
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 586
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3752
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9823
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2457
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1609
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 586
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3752
Składniki
Tuńczyka osącz z zalewy, przełóż do miski i rozgnieć widelcem. Cebulę (ja użyłam cukrowej) pokrój w drobniutką kostkę i wsyp do ryby. Dopraw papryką i pieprzem, dodaj majonez. Mieszaj do uzyskania jednolitej pasty.