Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka na kanapki

Pasta z tuńczyka na kanapki

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 85

Dodano:

Odsłon: 401

Kanapki z pastą z tuńczyka i gorąca herbata to idealny zestaw na kolację.

Składniki

  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 3 jaja ugotowane na twardo
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 ogórek konserwowy
  • 2 łyżki kukurydzy konserwowej
  • 1 mała cebulka
  • 2 łyżki majonezu
  • Sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta z tuńczyka na kanapki

Przygotowanie

  1. Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników.
    Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji.
    Kolacja gotowa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń