Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki z pastą z tuńczyka i gorąca herbata to idealny zestaw na kolację.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4477
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12148
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6895
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5646
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4477
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12148
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6895
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5646
Składniki
Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników. Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji. Kolacja gotowa.