Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przyrządzeniu pasta, która świetnie sprawdzi się na przyjęcia lub jako dodatek do kanapek np. do pracy.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115777
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7884
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2975
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1245
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115777
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7884
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2975
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1385
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1245
Składniki
1. Paprykę myjemy, usuwamy nasiona i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki siekamy. 2. Tuńczyka odcedzamy i mieszamy z papryką, natką pietruszki i majonezem. 3. Bagietkę kroimy, smarujemy masłem lub margaryną (w zależności co kto lubi) i wkładamy do nagrzanego wcześniej do 150 stopni piekarnika na około 4-5 minut. 4. Gdy bagietka będzie zarumieniona wyjmujemy ją z piekarnika i każdą grzankę nacieramy czosnkiem. Następnie na tak powstałą grzankę nakładamy pastę z tuńczyka. 5. Gotowe grzanki dekorujemy natką pietruszki i kawałkami papryki.