Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przyrządzeniu pasta, która świetnie sprawdzi się na przyjęcia lub jako dodatek do kanapek np. do pracy.
1. Paprykę myjemy, usuwamy nasiona i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki siekamy.
2. Tuńczyka odcedzamy i mieszamy z papryką, natką pietruszki i majonezem.
3. Bagietkę kroimy, smarujemy masłem lub margaryną (w zależności co kto lubi) i wkładamy do nagrzanego wcześniej do 150 stopni piekarnika na około 4-5 minut.
4. Gdy bagietka będzie zarumieniona wyjmujemy ją z piekarnika i każdą grzankę nacieramy czosnkiem. Następnie na tak powstałą grzankę nakładamy pastę z tuńczyka.
5. Gotowe grzanki dekorujemy natką pietruszki i kawałkami papryki.
Gruzińskie czkmeruli to jedno z klasycznych dań tamtego rejonu. Pierwotnie by...
Odsłon: 1874
Serniki są jednymi z najpopularniejszych i najbardziej lubianych ciast, które...
Odsłon: 214
Młoda kapusta z kiełbasą zawsze pojawia się na stołach, kiedy zaczyna się sez...
Odsłon: 171
Rolada z kurczaka z warzywami z tego przepisu to bardzo nietypowa i ciekawie...
Odsłon: 239
Zupa z bobem to ciekawa propozycja na letnie pierwsze danie. Duża ilość warzy...
Odsłon: 97
Gruzińskie czkmeruli to jedno z klasycznych dań tamtego rejonu. Pierwotnie by...
Odsłon: 1874
Serniki są jednymi z najpopularniejszych i najbardziej lubianych ciast, które...
Odsłon: 214
Młoda kapusta z kiełbasą zawsze pojawia się na stołach, kiedy zaczyna się sez...
Odsłon: 171
Rolada z kurczaka z warzywami z tego przepisu to bardzo nietypowa i ciekawie...
Odsłon: 239
Zupa z bobem to ciekawa propozycja na letnie pierwsze danie. Duża ilość warzy...
Odsłon: 97
Składniki
1. Paprykę myjemy, usuwamy nasiona i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki siekamy. 2. Tuńczyka odcedzamy i mieszamy z papryką, natką pietruszki i majonezem. 3. Bagietkę kroimy, smarujemy masłem lub margaryną (w zależności co kto lubi) i wkładamy do nagrzanego wcześniej do 150 stopni piekarnika na około 4-5 minut. 4. Gdy bagietka będzie zarumieniona wyjmujemy ją z piekarnika i każdą grzankę nacieramy czosnkiem. Następnie na tak powstałą grzankę nakładamy pastę z tuńczyka. 5. Gotowe grzanki dekorujemy natką pietruszki i kawałkami papryki.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasztetowy mix
Przekąski
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Bób prażony
Pasztetowy mix
U mnie w domu są odmienne smaki więc robiąc potrawę staram się brać to pod uw...
Odsłon: 82
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Polecam bardzo smaczną pieczeń wieprzową nadzianą wątróbką drobiową. Taka wie...
Odsłon: 111