Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybna pasta na kanapki
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5677
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7021
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4577
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5677
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7021
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4577
Składniki
Halibuta oczyścić ze skóry i ości. Szczypiorek drobno pokroić.
W misce wymieszać twarożek z kawałkami ryby, szczypiorkiem i łyżeczką chrzanu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.