Do góry

Przekąski Przepis na:

pasta z wędzonego halibuta

pasta z wędzonego halibuta

Autor:

Przepisów i artykułów: 219 Ocena: 1734

Dodano:

Odsłon: 597

Pyszna rybna pasta na kanapki

Składniki

  • wędzony halibut - 300 g
  • serek kremowy naturalny - 125 g
  • chrzan tarty - 1 łyżeczka
  • szczypiorek - pół pęczka
  • sok z cytryny - 1 łyżka
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe drogie
Reklama
Reklama
pasta z wędzonego halibuta

Przygotowanie

  1. Halibuta oczyścić ze skóry i ości. Szczypiorek drobno pokroić.

  2. W misce wymieszać twarożek z kawałkami ryby, szczypiorkiem i łyżeczką chrzanu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń