Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybna pasta na kanapki
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5339
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5068
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5339
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11772
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5068
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Halibuta oczyścić ze skóry i ości. Szczypiorek drobno pokroić.
W misce wymieszać twarożek z kawałkami ryby, szczypiorkiem i łyżeczką chrzanu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.