Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli, z dużą ilością ziół i kremowym twarożkiem. Dziecinnie prosta i szybka do zrobienia....
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1876
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8428
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254375
Polecam.
Odsłon: 1531
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1876
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8428
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254375
Polecam.
Odsłon: 1531
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości. Mięso przełożyć do miseczki, rozdrobnić widelcem.
Dodać posiekaną zieleninę, skórkę z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i twarożek, dokładnie wymieszać. Pastę doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.