Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli, z dużą ilością ziół i kremowym twarożkiem. Dziecinnie prosta i szybka do zrobienia....
Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny sernik, przygotowany na spodz...
Odsłon: 16073
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 162
Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny sernik, przygotowany na spodz...
Odsłon: 16073
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 162
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości. Mięso przełożyć do miseczki, rozdrobnić widelcem.
Dodać posiekaną zieleninę, skórkę z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i twarożek, dokładnie wymieszać. Pastę doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.