Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli, z dużą ilością ziół i kremowym twarożkiem. Dziecinnie prosta i szybka do zrobienia....
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 158
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2418
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 7177
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 170
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 158
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2418
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 7177
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 170
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości. Mięso przełożyć do miseczki, rozdrobnić widelcem.
Dodać posiekaną zieleninę, skórkę z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i twarożek, dokładnie wymieszać. Pastę doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.