Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli, z dużą ilością ziół i kremowym twarożkiem. Dziecinnie prosta i szybka do zrobienia....
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2598
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1183
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1525
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2598
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1183
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1525
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości. Mięso przełożyć do miseczki, rozdrobnić widelcem.
Dodać posiekaną zieleninę, skórkę z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i twarożek, dokładnie wymieszać. Pastę doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.