Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli, z dużą ilością ziół i kremowym twarożkiem. Dziecinnie prosta i szybka do zrobienia....
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 8
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 456
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 830
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 217
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 8
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 456
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 830
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 217
Składniki
Makrelę obrać ze skóry, usunąć ości. Mięso przełożyć do miseczki, rozdrobnić widelcem.
Dodać posiekaną zieleninę, skórkę z cytryny, przeciśnięty przez praskę czosnek i twarożek, dokładnie wymieszać. Pastę doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.