Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna i smaczna pasta z makreli może być alternatywą dla popularnego w okresie świątecznym śledzia.
Deska i nóż do krojenia, salaterka, blender
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 103
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 46
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 70
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 103
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 46
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 70
Składniki
Usuwamy kręgosłup oraz ości z makreli, składając mięśnie do salaterki. Dodajemy śmietanę oraz ser.
Dodajemy musztardę
Dodajemy przyprawy
Dodajemy seler pokrojony wzdłuż na kilka słupków, a następnie w drobną kostkę. Również rzodkiewki kroimy w drobną kostkę
Ciecierzycę miksujemy w mikserze i dodajemy do pasty, a następnie doprawiamy sokiem z cytryny i dobrze mieszamy. Świetna pasta do chleba czosnkowego, krakersów lub na kanapki.