Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona pasta na pieczywo to fajna odmiana zwykłych kanapek. Groszek w połączeniu z limonką, czosnkiem i pietruszką tworzy coś niesamowitego. Uwielbiamy smak świeżego pieczywa z groszkową pastą.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Groszek należy odsączyć z zalewy. Wrzucamy go do blendera, dodajemy zioła, pestki, oliwę z oliwek, sok z cytryny. Gdy wszystko jest już rozdrobnione dodajemy pieprz i sól do smaku. Miksujemy dalej. Pasta musi mieć kremową konsystencję.
.