Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona pasta na pieczywo to fajna odmiana zwykłych kanapek. Groszek w połączeniu z limonką, czosnkiem i pietruszką tworzy coś niesamowitego. Uwielbiamy smak świeżego pieczywa z groszkową pastą.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7620
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2715
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7620
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2715
Składniki
Groszek należy odsączyć z zalewy. Wrzucamy go do blendera, dodajemy zioła, pestki, oliwę z oliwek, sok z cytryny. Gdy wszystko jest już rozdrobnione dodajemy pieprz i sól do smaku. Miksujemy dalej. Pasta musi mieć kremową konsystencję.
.